bogdi メ Posted June 2 Posted June 2 Reporter: Salut! Mulțumim că ai acceptat invitația noastră. Pentru început, prezintă-te în câteva cuvinte. Invitat: Salut, cu mare drag. Întrebări generale Reporter: Cum te numești și câți ani ai? Invitat: Adrian, 38 ani. Reporter: Din ce oraș ești? Invitat: Ludus Reporter: Cu ce te ocupi în viața de zi cu zi? Invitat: Mai multe activitati, probabil cea mai importanta este reseling. Reporter: Cum ai descoperit Counter-Strike 1.6? Invitat: Mergand la sala de jocuri. Reporter: De cât timp joci CS 1.6? Invitat: Am inceput sa joc cand aveam 14 ani, am jucat vreo 7 ani, dupa care a urmat o pauza imensa. Acum am revenit din 2024. Reporter: Care este harta ta preferată? Invitat: de_nuke, cred . Reporter: Care este arma ta preferată? Invitat: m4a1 Reporter: Cum ai ajuns în comunitatea noastră? Invitat: Am fost invitat de prieteni. Reporter: Ce te-a făcut să rămâi aici? Invitat: In primul rand stabilitatea si partea sociala. Reporter: Care este cea mai frumoasă amintire din comunitate? Invitat: Cred ca e momentul cand am cunoscut o parte din staff, la cabana. Reporter: Despre comunitate Invitat: Asa cum am spus mai devreme, este cu siguranta cea mai stabila si are un staff constant. Reporter: Ce părere ai despre membrii comunității? Invitat: Membrii comunitatii, ca skill sunt cu siguranta multi jucatori cu potential, oameni dinamici, personalitati diferite si majoritatea de treaba. Reporter: Ce staff consideri că te-a ajutat cel mai mult? Invitat: Nu stiu daca cineva m-a ajutat mai mult sau mai putin, insa cred ca prin felul meu de a fii, am atras in jurul meu, mai aproape de mine oamenii cu care rezonez. Reporter: Ce ai schimba dacă ai avea posibilitatea? Invitat: Daca te referi la mine, ar fii mai multe lucruri de schimbat. Daca te referi la comunitatea PGLSTAR cred ca ar fii mai putine. Reporter: Ce proiecte ai vrea să vezi în viitor? Invitat: Cu siguranta mai multe WN-uri si mix-uri clan vs clan Reporter: Acum trece la ceva mai personal! Ești pregatit? Invitat: Yes ! Reporter: Care este hobby-ul tău principal? Invitat: In primul rand , as pune muzica, sa cant. Reporter: Ce muzică asculți? Invitat: Orice gen. Reporter: Care este filmul sau serialul preferat? Invitat: Nu prea am avut timp sa vad filme. Reporter: Care este cea mai mare calitate a ta? Invitat: Cred ca am cateva calitati beton, insa disciplina si tacerea cred ca pot ocupa locul 1. Reporter: Dar cel mai mare defect? Invitat: Ma dau pe mine deoparte si ajut pe cei din jurul meu. Reporter: Unde te vezi peste 5 ani? Invitat: Un bun antreprenor . 😛 Reporter: Întrebări rapide Invitat: Haide! Reporter: Munte sau mare? Invitat: Mare Reporter: Zi sau noapte? Invitat: Noapte Reporter: PC sau telefon? Invitat: PC Reporter: Pepsi sau Cola? Invitat: Cola Reporter: Vară sau iarnă? Invitat: Primavara 😛 În Încheiere Reporter: Îți mulțumim pentru timpul acordat. Ai un mesaj pentru membrii comunității? Invitat: Desigur ! Inainte sa inchei, vreau doar sa spun atat: comunitatea asta nu e despre servere sau jocuri, ci despre oamenii din ea. Continuati sa va respectati, sa va ajutati intre voi si sa pastrati atmosfera asta faina. La final, tot ce conteaza e sa ne simtim bine impreuna. Reporter: Mulțumim pentru participare și îți dorim mult succes în continuare! Acesta a fost colegul nostru @Line Runner 1
Recommended Posts