Jump to content
 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. Administrare & Dezvoltare

  1. Zona Administrativă
   33 posts

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum.

  2. Zona Utilizatorilor
   348 posts

   Informații despre  membrii comunitatii , ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff  , întrebări/probleme legate de forum/contul dvs .

  3. Afiliere Servere
   43 posts

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

 2. TeamSpeak3 Official PGLSTAR

   • No posts here yet
 3. SERVERE PUBLICE ONLINE

  1. Counter Strike 1.6 - Servere Clasice
   123 posts

   În această categorie se află serverele oficiale de Counter Strike 1.6 ale comunității PGLSTAR România. Intră pe unul dintre serverele noastre și testează-ți skill-ul! 

  2. Counter Strike 1.6 - Alte Moduri
   185 posts

   În această categorie se află serverele oficiale de Counter Strike 1.6 ale comunității PGLSTAR România (Alte Moduri)

 4. Mix-Area PGLSTAR

  1. Watchers Zone
   5 posts

   Ai un jucător pe server care este destul de bun însă îl suspectezi de cod ? Nu reusești să-ți dai seama dacă folosește un cod sau este priceput la joc ? Ei bine, acesta este locul unde-ți poți rezolvă nedumiririle în legătură cu jucătorii suspecți de cod ! 

 5. Proiecte PGLSTAR

  1. PGLSTAR @ Scripting & AmxModX
   14 posts

   Aceasta este categoria dedicată jocului Counter-Strike 1.6; aici Deținătorii de servere din comunitatea noastră beneficiază de ajutor tehnic pentru serverul lor, plugin-uri oferite de noi, diferite resurse și tutoriale. În acesta se mai află și diferite proiecte despre dezvoltarea și îmbunătățirea server-ului oferite de PGLSTAR pentru utilizatori.

  2. Design Zone
   224 posts

   Arta, tehnică și știința nu sunt domenii incompatibile, contradictorii sau concurente, ci doar specifice și solidare. Ele se implică și se condiționează reciproc. Designerul știe că funcționalul, ergonomicul, esteticul și economicul conlucrează pentru a se ajunge la eficiență.

  3. Zona interviuri
   15 posts

   Ești curios în legătură cu o persoană din cadrul comunității ? Dorești să cunoști persoana din spatele numelui virtual ? Reporterii noștrii îți pun la dispoziție interviuri cu cei mai activi și populari membrii ai comunității !

 6. Categoria Generală

  1. Ştiri
   43 posts

   Știrea este un gen jurnalistic care prezintă realitatea actuală, pe care o pune într-o formă comunicabilă, transmisă apoi, prin intermediul unor tehnici moderne de difuzare în masă

  2. Multimedia
   395 posts

   Cele mai recente melodii, filme, stiri legate de viata de zi cu zi si mici joculete le gasiti aici! 

  3. Jocuri Online
   180 posts

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc.

   • sethh
 7. Arhiva PGLSTAR

×
×
 • Create New...