Jump to content

ShotAe

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ShotAe's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • First Post
  • Dedicated

Recent Badges

0

Reputation

  1. U forgot the model Nick personal: SteamID(numeric): Nick admin: Motivul pentru care ai luat ban?: Server: Dată și ora: Dovezi care să susțînă cele zise de ține (Prinț/Demo): ENG VERSION Personal Nick: SteamID(numeric): Nick admin: The reason why you got banned?: Server: Date and time: Evidence to support what you say (ScreenShot/Demo):
  2. Joe Biden , Putin si Klaus Iohanis merg la dumenezui si il intreaba Joe Biden : Doamne oare o sa iasa America din criza ? Dumnezeu se uita la o clepsidra si ii raspunde . Dumnezeu : Nu in mandatul tau fiule ! Apoi apare Putin si il intreaba Putin : Doamne , oare o sa cucereasca Rusia pe Ucraina ? Dumneazeu se uita la ceas si ii raspunde Dumnezeu : Nu in mandatul tau fiule . Apoi il intreba Iohanis Iohanis: Doamne oare o sa scape romanaia de coruptie ? Dumnezeu se gandeste dupa vro 20 de minute scoate un calculator calculeaza si deabea dupa 3 ore de gandit ii raspunde Dumnezeu : Nu in mandatul meu fiule .
  3. PS daca vrei sa ti se scoata ban-ul trebuie sa pui , si ce ai scris pentru ce sa dat ban sa vada lumea ce "reclama " a fost si pe langa asta depinde si cine ti-a dat banul . O sa primesti verdictul dar ca sa stii cand faci reclamatie / cerere unban pune si chatul daca a fost vorba atunci este de preferat sa fie inregistrat . Daca vrei sa te protejezi faci si asta .
  4. Dupa cum stiti in luna care vine este anunta si cu mult asteptatul csgo2 , accesta avand buguri care se descopera in beta testing care este perfomat de un numar de persoane diferente sunt la sunete la anumite arme si smok-ul care este facut sa se disperseza cand tragi cu arma asa ca o sa va urez si eu distractie placut ca si mi-e ca si eu astept . Accest update cand va iesi voi incepte sa fac niste tutoriale de naduri pe mapele care le cunosc si sa incerc alte noi sa le descoper . Data lansari csgo este undeva intre iunie 30 si 1 septebrie !
  5. Nume : Raul Vârstă : 25 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut comunitate in dezvoltare Ce sectiune dorești spre moderare? : - Daca mi se da o sectiune anume o las la alegere detinatorului (dar doresc si acces pe desing ) Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : cu orice este nevoie pe acceasta Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : - Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Da Ești recomandat de cineva din comunitate? : NU Alte precizări : Doresc sa ajut fiindca pot si am timp liber , nu prea ma mai joc infara de csgo si cs 1.6 nimic asa ca am timp sa pot sa fac si alte lucruri Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Da
×
×
  • Create New...