kdez Posted May 25 Share Posted May 25 Nick personal: kdez SteamID(numeric):STEAM_0:0:721528376 Nick admin:unknown artist Motivul pentru care ai luat ban?: wg Server:mix1.pglstar.ro Dată și ora:24.05.2023 23:22:38 Dovezi care să susțînă cele zise de ține (Prinț/Demo):https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2643896 Spune ca as avea WG rosu si vede clar ca wg care la am dat era curat ! intradevar sunt niste detectii acolo false si din cauza unu injector care il avea prin calculator care nu are nici o treaba cu un HACK, scrie clar si pe forum wCD.Am rezolvat problema! Dar eu nu inteleg de ce am primit eu ban pe WG care l am trimis care este curat.plus ca nu mi s a cerut un demo, o verificare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Executive Forum tehNNN1k Posted May 25 Executive Forum Share Posted May 25 Salut , baiatul care te-a banat avea si are tot dreputl . A venit m-a intrebat daca te poate bana pe motivul respectiv si am zis da . Cand rezolvi problema cu acele 2 detectii , atunci revii cu o cerere . Cei 3 fantastici =))) Prima lectie de parasutism cu colegii =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts